DJ-ROB PROMOTOR FROM Domenico D'Avanzo » News » Radio Gets Wild

Radio Dance Mania DJ-ROB PROMOTOR FROM Domenico D'Avanzo

Posted by radiogetswild on (1396 views)
Ik ben Domenico D'Avanzo, geboren in Cicciano ( provincie van Napels) Italië. Momenteel woonachtig in Oosterhout (N Nederland. Toen ik 13 jaar oud was, hadden mijn vader en moeder een hele oude radio met een platenspeler erbij, ik was dolblij dat ik singletjes kon draaien. Zo begon ik liedjes af te spelen en de teksten op te schrijven, zodat ik mee kon zingen met mijn favoriete zangers. Thuis werden ze gek van mij, maar het zingen zat me toen al in het bloed, het was mijn grootste passie.
DJ-ROB PROMOTOR FROM Domenico D'Avanzo







 

Toen ik 14 jaar was, begon mijn zangcarriëre bij mijn eerste bandje Sciu Sciu. We speelden bij trouwerijen, feesten, nachtclubs etc. etc. Toen ik in dienst moest in Noord- Italië miste ik het zingen enorm, daarom ging ik al snel op zoek naar een band in die regio. Daar kwam ik de groep The Principi tegen en deden mee aan verschillende talentenjachten. We werden zelfs uitgeroepen tot de beste band van heel Noord- Italië. Zo ging ik verder zoeken naar betere groepen en kwam ik terecht bij de band, The Ambassadors, ook uit Noord- Italië.

En I Dinamici uit zuid Italië. Na mijn diensttijd kwam ik in Zwitserland terecht bij de Huricanes. Het reizen begon ik ook aantrekkelijk te vinden, dus ben ik eens gaan kijken wat er in België te doen was. Daar heb ik bij de Rockers en Deep Water gezongen. Tussendoor heb ik ook met verschillende andere artiesten opgetreden zoals: Lee Towers, Vader Abraham, Mieke, Dennie Christian en vele anderen. Terwijl bleef ik ook mijn eigen teksten schrijven en componeren.

In het totaal heb ik 42 liedjes geschreven, waarvan er nu 9 liedjes op cd staan. De titel van het eerste album heet L'unica per me'. De titel van mijn nieuwe album heet Capri waarvan er nu 12 liedjes op cd staan. Ik heb ook een DVD uitgebracht met 4 nummers erop, deze DVD is opgenomen in Cicciano prov. van Napoli (Italie). Mijn nieuwste single Natalia is in februari 2008 uitgekomen. Momenteel ben ik ook bezig met mijn tweede DVD van Natalia, die is ook uitgekomen. Tevens ben ik ook bezig met mijn derde album Lucia op te nemen, die waarschijnlijk in Juli 2008 uitkomt.

Ik blijf nieuwe liedjes schrijven en zingen, want dat is mijn grootste hobby. U kunt mij beschrijven als: - Componist - Tekstschrijver - Zanger Al mijn liedjes maak ik zelf, waarbij opgemerkt kan worden, dat ik zelf alle dubbelstemmen en achtergrondkoren doe. Mijn liedjes zijn geregistreerd bij Buma-Stemra. , Nr.. 2001739 Neem gerust eens een kijkje op mijn website: http://www.domenico-davanzo.nl/ Neem ook een kijk in mijn forum http://domenicodavanzo.yourbb.nl/index.php Neem ook een kijk in mijn fansite http://www.everyoneweb.com/domenicodavanzo/



Web Page nederland



Web Page website 2



Web Page hyes nl



1ste Album: ( L'unica per me' ) omenico 'Avanzo L'unica per me'............ e enige voor mij La donna dei miei sogni........... e vrouw van mijn dromen Mi manchi.................Ik mis je Un Altra donna............. Een andere vrouw Torrenova................ is een naam van een camping Ik mis je...................Mi manchi Non hai piu' niente............ Jij hebt niets meer Solo lei.................zij alleen Marleen. Mijn 2e nieuwe Album: ( Capri ) Capri.................Isl. Capri Simona Per dirti che ti amo............. Om te zeggen dat ik van je hou ove vai.................... waar ga je heen Quanto spazio intorno a me'.............Wat een leegte rondom mij Auf Wiedersehen Zurich Panna & Cioccolata...............Slagroom & Chocolade Povera Mamma.................... Arme Moeder Ti desidero............................ Verlangen naar jou Peccato che eri cosi…............Zonde dat jij zo was Mi comprenderai...................Je zult mij begrijpen Sogni Inutili..........................Waan dromen

Comments

No Comments
Reply Anonymous ( Login | Register )
Article Rating
Average Score: 0
Votes: 0

Please take a second and vote for this article: