RADIODANCEMANIA FUTURE FAIRYTALE -MELANIE -THE MELODY » News » Radio Gets Wild

Radio Dance Mania RADIODANCEMANIA FUTURE FAIRYTALE -MELANIE -THE MELODY

Posted by radiogetswild on (1261 views)
Melanie aka “ Future Fairytale” wist vanaf haar 4e dat zij niets anders wilde dan dansen en performen. Op zeer jonge leeftijd danste ze bij de plaatselijke muziek- en showvereniging. Toen ze 9 was, ging ze een keer mee kijken bij de muziekafdeling en werd razend enthousiast. Vanaf toen kreeg zij les op diverse blaasinstrumenten, speelde ze klassieke en moderne stukken mee met het orkest tijdens concerten en behaalde zij diverse certificaten zowel voor praktijk als theorie. Dit heeft een grote invloed gehad op haar liefde voor de muziek.
RADIODANCEMANIA FUTURE FAIRYTALE -MELANIE -THE MELODY



 

Op 18-jarige leeftijd stopte ze bij de vereniging maar het bloed gaat waar het niet gaan kan en na een tijd begon het dansen en vooral optreden zo erg te kriebelen dat zij zocht naar een goede en professionele Dance Agency. Die vond zij op 20-jarige leeftijd in "the Showfactory" in Den Haag. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan op podia door heel Nederland als allround dancer en entertainer en kennismaakte met de (dance)muziekbusiness wilde zij graag iets met haar muzikale ideeën doen. Het idee kwam om samen met 4 tienermeiden van The Showfactory een zomerplaat op te nemen, die in 2007 werd uitgebracht. Deze plaat werd nog in de winter bijna wekelijks op Nickelodeon uitgezonden.

Na een leuke en gezellige tijd als "Melanie & The Showfactory" begon haar favoriete muziekstijl; "Future Trance" te kriebelen en besloot zij om als "Future Fairytale" muziek te gaan maken, geïnspireerd door deze vooral in Oost-Europa en Azië bekende muziekstijl, met toegankelijke Engelstalige teksten. Haar 1e single "The Melody" voor deze nieuwe energieke dance-act is een feit, en is net uit als download bij Radio 538. Op dit moment is zij volop bezig met de promotie en tour rondom Future Fairytale. "haar nieuwe volwassen act brengt zij samen met 2. Future Fairytale dancers The Act staat garant voor een 30 minuten durende energieke act vol zang, dans en entertainment, geschikt voor discotheken, evenementen etc."



Web Page hyves

Comments

No Comments
Reply Anonymous ( Login | Register )
Article Rating
Average Score: 0
Votes: 0

Please take a second and vote for this article: